Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Wethouder Le Roy opent vernieuwde Hoogstraat

Na weken van overlast, was het afgelopen dinsdag dan eindelijk zo ver. Onder de stralende zon en in het bijzijn van vele bewoners, werd de vernieuwde Hoogstraat officieel opengesteld voor het verkeer. Aan Harlinger Belang wethouder Maria le Roy de eer om de openingshandeling te verrichten. Speciaal voor de opening speelde het harmonieorkest van de Stedelijke Muziekvereniging Harlingen de speciaal gecomponeerde ‘Hoogstraat wals’.

De veelal oude stadswoningen in combinatie met het toegenomen gemotoriseerd verkeerd van de afgelopen jaren, zorgden ervoor dat de Hoogstraat bekend stond als een krappe en drukke straat. Harlinger Belang is blij met het huidige eindresultaat. Na de herinrichting is niet alleen een ruim ogende straat ontstaan, die de doorstroming van het verkeer bevordert, ook is de riolering vervangen en is het pleintje opnieuw ingericht.

Related Posts