Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Algemene ledenvergadering 18-01-2024

Algemene leden vergadering 18-01-2024

Onze jaarlijkse ledenvergadering was zeer geslaagd. Een mooie start van het nieuwe jaar omdat we ook een aantal nieuwe leden mochten verwelkomen.  Nogmaals van harte welkom bij Harlinger Belang.
Nieuwe leden verwelkomen betekend voor onze partij dat nog meer inwoners uit verschillende geledingen van Harlingen rechtstreeks betrokken worden bij onze plaatselijke politiek. Iedereen telt mee in onze partij en is een belangrijke schakel in het proces. Dit was de hele avond ook te merken door de vele vragen en meningen met betrekking tot de agenda. Het dialoog was interessant en van iedereen nemen we weer wat mee naar de fractie en verder. Onze bestuursvoorzitter George Bernaert is gisteravond afgetreden. Ingrid de Vries Weij heeft haar plaats als nieuwe bestuursvoorzitter met eer aangenomen. Voor beiden was er natuurlijk een mooi bos bloemen. De presentatie door ons lid Ron Veenstra en Douwe Pals van de KNRM was zo interessant dat we ver over de afgesproken tijd gingen. Gelukkig was de gastheer zo vrij om de deuren wat langer open te houden waarvoor dank. Wat prachtig om 200 jaar reddingswerkers op het water te zien. Meneer Pals sprak met passie en wist iedereen te binden aan het verhaal en de acties van de KNRM. We waarderen zijn inbreng enorm.  Na afloop kreeg iedereen een prachtig magazine van de KNRM uitgereikt waarna de bestuursvoorzitter de vergadering heeft gesloten.

Alle aanwezigen bedankt voor uw betrokkenheid en aandeel in deze geweldige en enerverende avond.

Hier een kleine sfeerimpressie van de avond:

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts