Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Het Beestenspul

De groep vrijwilligers die hier werkt is erg actief en zij doen dit werk met alle liefde voor de dieren. Ook staan ze al jaren met elkaar klaar om de peuterklasjes van de basisscholen in Harlingen te ontvangen als bezoekers van dit kinderboerderijtje. De verzorging van de dieren en hun omgeving brengt natuurlijk wel kosten met zich mee. De vrijwilligers zijn al een aantal jaar als stichting financieel verantwoordelijk voor deze prachtige locatie. Om het werk dat de vrijwilligers verzetten en de dieren een extra moment van aandacht te geven, is deze activiteitenmiddag bedacht.

Bent u bereid om het Beestenspul financieel te ondersteunen. Een bijdrage kunt u overmaken naar NL48RABO0356935329 t.n.v. Stichting vrienden Bewoners van de Batting.

Harlinger Belang draagt het Beestenspul een warm hart toe en organiseerde afgelopen jaar een aantal activiteitenmiddagen bij het Beestenspul.