Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Vraag om oplossing parkeeroverlast Oude Trekweg

Naar aanleiding van opmerkingen uit de Koningsbuurt vraagt Harlinger Belang aandacht voor de parkeeroverlast aan de Oude Trekweg. Dikwijls staan tussen de kruisingen met de Grensweg en de Buorren auto’s aan weerszijden van de weg geparkeerd. De auto’s vormen een obstakel voor het in- en uitgaande verkeer van de Koningsbuurt.

De raadsfractie heeft hierover schriftelijke vragen ingediend en gevraagd of het mogelijk is om op een deel van de Oude Trekweg parkeervoorzieningen of een parkeerverbod in te stellen. Naar verwachting zullen de vragen eind juni worden beantwoord door het college.

N.b. Op 21 juni ontvingen wij een reactie op onze schriftelijke vragen. Strekking van het antwoord is dat de gemeente de komende tijd gaat controleren of er nabij de kruispunten fout geparkeerd wordt alvorens zijn eventuele maatregelen gaat nemen. Harlinger Belang wacht de resultaten hiervan met belangstelling af.

Related Posts