Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Vanaf volgend jaar dagparkeren op de Willemshaven

Vanaf volgend jaar wordt het voor autobezitters mogelijk, om voor slechts € 2 de hele dag op de Willemshaven te parkeren. Dit is de uitkomst van de raadsbehandeling van een motie afkomstig van Harlinger Belang.

Na het opnieuw bestraten van het openbaar gebied in de Willemshaven, zijn tevens parkeerplaatsen aangebracht. Voor € 1 per uur kon hier vervolgens maximaal 4 uren worden geparkeerd. Tijdens de raadscommissie merkte Harlinger Belang echter op, dat er nauwelijks gebruik werd gemaakt van deze parkeerplaatsen. En dat terwijl deze parkeerplaatsen dichtbij de binnenstad gesitueerd zijn.

De raadsfractie van Harlinger Belang riep de wethouder dan ook op, om met ingang van 2018 dagparkeren op de Willemshaven mogelijk te maken. Op deze wijze maken wij een bezoekje aan Willemshaven, het Havenplein en de binnenstad weer een stukje aantrekkelijker!

Related Posts