Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Raad stemt in met buurtpark Bynia State

Afgelopen woensdag heeft de gemeenteraad ingestemd met de realisatie van een buurtpark in de woonwijk Bynia State. Naast veel groen en berging voor overtollig hemelwater, biedt dit park ook diverse recreatieve voorzieningen. Zo vindt men hier straks ook de aangepaste speeltuin, een jeu-de-boulesbaan, een tafeltennistafel en basket- en voetbalvoorzieningen.

Harlinger Belang is erg blij met dit project. In ons verkiezingsprogramma schreven wij over onze wens om in Bynia State van een aantal onbebouwde kavels openbaar groen te maken. De grond die nu voor dit project wordt gebruikt, was bedoeld voor eerder beoogde aanpassingen aan de N31.

Ook schreven wij in ons programma over meer recreatieve (sport-)voorzieningen in Harlingen. Dit om de leefbaarheid en onderlinge cohesie in woonwijken te vergroten en beweging van jongeren en ouderen te stimuleren.

Wij constateren dat met dit project invulling wordt gegeven aan beide wensen.

De planning is dat in het najaar van 2016 wordt begonnen met de werkzaamheden.

 

Related Posts