Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Noodzaak multifunctionele accommodatie groter dan ooit

Foto afkomstig van Twitter @jupikbener (Jeanette van der Ploeg)

In de afgelopen raadsvergadering vroegen wij wethouder Kuiken (PvdA) hoe de stand van zaken was inzake een mogelijke, permanente accommodatie voor cultureel-maatschappelijke verenigingen nu Trebol intussen afgebroken is. Hij had toegezegd hier in het voorjaar op terug te komen. Zijn antwoord luidde: door de problematiek rond het Corona virus kan hierover waarschijnlijk pas na de zomer iets gezegd worden. Wij wachten met toegenomen interesse af.

De behoefte aan een soort multifunctionele ruimte wordt naar onze mening door menigeen gevoeld. Zie bovenstaande opmerking over een zaal, waar de raad kan vergaderen, nu de raadszaal te klein is om te gebruiken in Corona tijd. Hier wreekt zich het gebrek aan visie van de kant van het college op dit vlak. Wel willen investeren in (nieuwe) ambtelijke huisvesting, sportaccommodaties, hoe noodzakelijk dan ook, maar andere verenigingen laat men in de kou staan. Ieder willekeurig dorp in de omgeving heeft betere voorzieningen dan de stad Harlingen.

 

Related Posts