Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Initiatiefvoorstel om Harlinger Bos op te knappen

Harlinger Belang kondigde in haar Algemene Beschouwingen van 2015 aan, dat zij met een voorstel zou komen om het vervallen Harlinger Bos op te knappen. Samen met onze coalitiepartners PvdA en CDA, hebben wij dit initiatiefvoorstel aangeboden bij de burgemeester.

In het voorstel valt te lezen dat nu de tijd rijp is om met het Harlinger Bos aan de slag te gaan. Met relatief eenvoudige aanpassingen en een beperkt budget, willen wij het huidige bos opwaarderen. Doel hiervan is dat het Harlinger Bos zo een positieve bijdrage levert aan de leefbaarheid in de woonwijken Ludinga en Oosterparkwijk.

De aanpassingen betreffen onder andere het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, het plaatsen van nieuwe bomen en bosschages, het veilig maken van de huidige oevers, het restaureren en uitbreiden van het meubilair en het aanbrengen van een vissteiger.

Het voorstel zal in de komende raadscommissie en de daarop volgende raadsvergadering worden behandeld.

 

Related Posts