Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Harlinger Belang start zomertoer

De komende maanden brengt Harlinger Belang een bezoek aan alle woonwijken van Harlingen en de beide dorpen. Met deze zomertoer wil Harlinger Belang inwoners betrekken bij het tot stand komen van haar partijprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart volgend jaar worden gehouden.

Via diverse media worden bewoners uitgenodigd, om met de diverse Harlinger Belang politici en sympathisanten in gesprek te gaan. De partij verwacht daarbij met name te horen wat bewoners van hun directe woonomgeving vinden en hoe deze kan worden verbeterd.

De woonomgeving is voor de lokale partij een belangrijk onderwerp. Met deze zomertoer onderstreept zij dit wederom. Zo maakte Harlinger Belang zich de afgelopen jaren al met succes sterk voor het opknappen van diverse wegen, straten, bruggen en openbaar groen.

Tijdens de wijk- en dorpbezoeken zijn bovendien de wethouder en raadsleden aanwezig om vragen te beantwoorden en een toelichting te geven op hun werk en het beleid van de afgelopen jaren.

Harlinger Belang trapt haar zomertoer af op zaterdag 10 juni. Vanaf 14:00 uur bezoekt zij de woonwijken De Spiker en Het Rode Dorp. De data en tijdstippen van de overige bezoeken vind je hier.

Related Posts