Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Nieuwe locatie openbare fractievergaderingen

Ook in het nieuwe politieke seizoen houdt Harlinger Belang iedere maand een openbare vergadering. Tijdens deze vergadering kunnen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties hun meningen, problemen of klachten voorleggen aan onze raadsleden. Daarnaast worden de onderwerpen van de eerstvolgende raadscommissie besproken.

In verband met het COVID19-virus wijkt Harlinger Belang voor de komende vergaderingen uit naar Dorpshuis De Spil in Midlum. Deze gastvrije accommodatie biedt ruimte aan een grote groep mensen, waarbij 1,5 meter afstand kan worden behouden. Fractievoorzitter Jappie Saakstra: “We merken dat niet iedereen even vaardig is met de digitale communicatiemiddelen. Op deze manier willen we eenieder de gelegenheid blijven geven om contact met ons op te nemen en onze hulp in te schakelen.

De data van de eerstvolgende fractievergaderingen lees je in onze agenda en op onze social media, waaronder Facebook en Twitter.

Related Posts