Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Nieuwe gemeenteraad van Harlingen geïnstalleerd

Donderdag werd door burgemeester Sluiter de nieuwe gemeenteraad van Harlingen geïnstalleerd. Harlinger Belang raadsleden Jappie Saakstra en Ida Soolsma-Boomstra legden respectievelijk voor de derde en tweede keer de belofte af. Ook de komende 4 jaren zullen zij het gezicht vormen van de grootste lokale partij van Harlingen!

De nieuwe gemeenteraad telt 4 nieuwkomers. Bij de PvdA versterken Bartele Boersma en Welmoed Konst de raadsfractie, Reynold Bontes neemt binnen de CDA raadsfractie het stokje over van zijn voorganger Harmen Bloemhof en Stephanie Geurtz is raadslid namens Groen Links. Na de coalitiegesprekken zullen nogmaals enkele nieuwe raadsleden worden benoemd.

Harlinger Belang gaat de komende jaren volop aan de slag om haar beloften uit het verkiezingsprogramma na te komen. Alle hulp daarbij is welkom! Wil jij je steentje bijdragen om Harlingen, Mildum en Wijnaldum aantrekkelijker, welvarender en socialer te maken? Meld je dan snel aan!

Related Posts