Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Maandelijks spreekuur raadsleden voortaan in stationsrestauratie

Ook dit jaar houden de raadsleden elke maand een spreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisatie hun mening, probleem of klacht voorleggen aan de raadsleden van Harlinger Belang. Dit kan over actuele onderwerpen gaan, maar ook over goede ideeën en suggesties.

Nieuw is dat het spreekuur dit jaar weer wordt gehouden in de stationsrestauratie. Fractievoorzitter Saakstra: “De sociale doelstelling van de exploitant van de stationsrestauratie past prima bij onze sociale ambities voor de Gemeente Harlingen. We zijn dan ook blij dat we op deze wijze ons steentje kunnen bijdragen aan deze prachtige voorziening!”

Tijdens het spreekuur wordt eveneens de agenda van de raadscommissie- en raadsvergadering doorgenomen. Mensen die hier hun input voor willen leveren, zijn van harte welkom!

Het eerstvolgende spreekuur is op donderdagavond 19 april om 19:30 uur. Kijk voor alle data in de agenda op deze website.

Related Posts