Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Harlinger Belang presenteert verkiezingsflyer

Met trots presenteert Harlinger Belang haar flyer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande. In de slechts 4 pagina’s tellende flyer maak je kennis met de enthousiaste en betrokken kandidaat-raadsleden, lees je wat Harlinger Belang de afgelopen jaren voor Harlingen, Mildum en Wijnaldum heeft betekend en wat haar speerpunten voor de komende jaren zijn.

Zo zet Harlinger Belang haar in voor het versterken van de lokale economie door onder investeringen en door actief nieuwe bedrijven aan te trekken. Daarbij verliezen wij de mensen zonder werk en mensen met een laag inkomen niet uit het oog. Harlinger Belang staat voor een eenvoudig en ruim kwijtscheldingsbeleid en goede minimaregelingen, maar wil nog liever helpen wij mensen aan een normale en eerlijk betaalde baan.

Harlinger Belang staat voor een goed en divers zorgaanbod. Zorgtarieven zouden moeten worden vastgesteld op basis van kwaliteit, contracten en cao. Het Zorgplein willen wij in stand houden en het gebruik ervan stimuleren. De vele mantelzorgers verdienen meer waardering. Door goede respijtzorg aan te bieden, willen wij hen ontlasten.

Ook de komende jaren zet Harlinger Belang sterk in op een zelfstandige gemeente en een aantrekkelijke, goed onderhouden leefomgeving. Voldoende woningen en veilige trottoirs, fiets- en looproutes verdienen daarbij zeker onze aandacht.

Tenslotte benoemt Harlinger Belang in de flyer zogenaamde ‘hete hangijzers’: de Reststoffenenergiecentrale en de zoutwinning. Onder andere het vertrek van de directie van Omrin en externe, onafhankelijke metingen bij de zoutwinning zijn concrete speerpunten de lokale partij.

Klik hier om de volledige tekst van de flyer te downloaden.

Related Posts