Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Harlinger Belang gaat verder met zomertoer

Met de vakantieperiode achter de rug, gaat Harlinger Belang verder met haar bezoeken aan de Harlinger woonwijken en de beide dorpen. De lokale partij staat zaterdagochtend met een stand in de Trebolbuurt. Vervolgens brengt zij ’s middags een bezoek aan Plan Zuid. Bewoners van beide wijken kunnen kennismaken met de mensen van Harlinger Belang kennismaken en worden uitgenodigd om klachten, opmerkingen en ideeën bij hen achter te laten.

In juni kondigde Harlinger Belang haar zomertoer aan. De eerste 5 bezoeken werden gebracht aan De Spiker, het Noorder- en Havenkwartier, de Oosterparkwijk en Ludinga. Raadslid Ida Soolsma kijkt tevreden terug op deze wijkbezoeken en maakt de voorlopige balans op: “De wijkbezoeken worden goed bezocht en leveren concrete informatie op, waarmee we als Harlinger Belang aan de slag kunnen.

De komende maanden staat Harlinger Belang ook nog op de Voorstraat (binnenstad) en op het Detailhandel centrum Kimswerda (Marnehiem, Groot Ropens en Byniastate). Lees hier de volledige planning van de wijkbezoeken.

Related Posts