Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Harlinger Belang aanwezig bij gemeentelijke open dag

Tegelijkertijd met de Open Monumentendagen werd dit jaar de tweede editie van de Open Dag van de gemeente Harlingen gehouden. Bezoekers konden een kijkje nemen in de diverse gemeentelijke gebouwen, kennis nemen van de diverse lopende projecten en het pas gerenoveerde stadhuis bewonderen. Nieuw onderdeel was de politieke markt op het Ate Zijlstraplein, voor het stadhuis. En Harlinger Belang was vanzelfsprekend present!

Onder de stralende zon werden bezoekers getrakteerd op eigengemaakte Deense boterkoek (Mor Monsen’s Kaken) en konden zij met onze raadsleden en wethouder in gesprek. Een scala aan onderwerpen passeerden de revue, zoals de Willemshaven, het strand, de huishoudelijke hulp en de Reststoffen Energiecentrale. Wij kijken terug op een mooie en waardevolle dag!

De gemeentelijke Open Dag is in 2011 bepleit door Harlinger Belang. Hiermee willen wij niet alleen de ‘kloof’ tussen de gemeente en inwoners verkleinen, maar ook iedereen laten zien wat een gemeente zoal doet. De eerste editie van vond plaats in 2012 en sindsdien opent de gemeente elke 4 jaar haar deuren.

 

Related Posts