Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om jou de beste gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden. Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Bestuur Harlinger Belang vernieuwd en versterkt

Harlinger Belang heeft met de recente benoeming van 2 bestuursleden haar partijbestuur vernieuwd en versterkt. Met Rimmert Hoekstra en Douwe Homan denkt de lokale partij twee betrokken Harlingers te hebben gevonden, wiens kennis en ervaring zeker van pas komt bij de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Eerder plaatste Harlinger Belang een paginagrote advertentie in de Harlinger Courant, waarin zij nieuwe bestuursleden wierf. Met dit statement gaf zij iedere inwoner de gelegenheid om bestuurslid te worden van de oudste lokale partij van Harlingen. In de afgelopen maanden zijn met meerdere geïnteresseerden gesprekken gevoerd.

Uiteindelijk is Rimmert Hoekstra hieruit geselecteerd. Rimmert is na 33 jaar werkzaam te zijn geweest voor de Koninklijke Marine, nu parttime sluismeester op de Afsluitdijk. Als voorzitter van de ondernemersraad heeft hij bovendien bewezen over voldoende bestuurskwaliteiten te beschikken.

Douwe Homan is uit het eigen ledenbestand voorgedragen. Douwe is parttime werkzaam bij Van der Pol Autoverhuur B.V. en tevens vrijwilliger bij Voedselbank ‘De Helpende Hand’. Doordat hij de gemeentelijke politiek al jarenlang actief volgt, ziet de partij voor hem een belangrijke rol weggelegd, in het waarborgen van de lokale identiteit van de partij.

Het bestuur van Harlinger Belang bestaat nu uit Rimmert Hoekstra (voorzitter), Henk Alkema (secretaris), Henk de Jong (penningmeester) en Douwe Homan (algemeen lid).

Related Posts